Magneziu marin 100mg b6 5bls x 10 cpr

Magneziu marin 100mg b6 5bls x 10 cpr

LAB. REMEDIA ROMANIA
14,51 lei
Cu TVA

Descriere

Beneficii
Complexul de Magneziu marin Vitamina B6 ajută la refacerea şi menţinerea echilibrului in condiţii de stres, contribuind la funcţionarea normală a sistemului nervos şi a sistemului muscular. Contribuie la menţinerea sănătăţii psihice, la creşterea capacităţii de concentrare si a rezistenţei la stres si efort fizic.Magneziul marin se extrage din apele Mării Mediterane. După desalinizare, extractul apos, bogat in magneziu, este supus filtrării, evaporării şi cristalizării fără conservanţi sau produse chimice. Magneziul marin conţine magneziu sub formă de diferite săruri naturale ca oxid, hidroxid, sulfat şi clorură, care permit o asimilare optimă.
Magneziul are numeroase beneficii pentru organism, incepand cu buna functionare a muschilor, pană la reglarea metabolismului. Magneziul contribuie la:
– functionarea muschilor si a nervilor, inclusiv la actiunea muschiului inimii (miocardului). Totodată, reglează neurotransmitătorii din organism, responsabili pentru calmarea corpului si a psihicului.
– distributia mineralelor si nutrientilor in organism – contracarează efectele negative ale excesului de calciu asupra muschilor si nervilor, contribuind totodată la mentinerea echilibrului intre magneziu, calciu, vitamina K2 si vitamina D.
– reducerea efectelor "hormonilor stresului” asupra inimii.
– detoxifierea celulelor, prin stimularea activitătii celulare.
– mineralizarea oaselor – prin asimilarea calciului in oase.
– activarea enzimelor in cadrul metabolismului carbohidratilor (magneziul se găseste in 300 de enzime diferite din corpul nostru, care sunt, printre altele, responsabile si de procesul de metabolism si de reglarea nivelului de glucoză din sange).
Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor şi glicogenului, al homocisteinei, la formarea normală a globulelor roşii, la funcţionarea normală a sistemului nervos şi a sistemului imunitar. Are efecte benefice in depresie, prin interventia asupra sintezei de serotonină si noradrenalină, si in stările de anemie. Contribuie la dezvoltarea matricei osoase. De asemenea, imbunătăteste metabolismul neuronal, prin ameliorarea proceselor neuronale.

Detalii ale produsului

Compozitie
Magneziu marin – 181,82mg, Vitamina B6 / clorhidrat de piridoxină – 10mg.
Mod de administrare
1 capsulă de 3 ori pe zi, după masă.
Ambalare
5 blistere x 10 capsule
10796

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!