Sideral Baby, solutie 30 ml  plic 1.9 g, Solacium

Sideral Baby, solutie 30 ml plic 1.9 g, Solacium

SOLACIUM PHARMA
74,72 lei
Cu TVA

Descriere

Fierul Sucrosomial® continut in Sideral picaturi pentru copii este incorporat intr-o membrană de fosfolipide care il face mult mai usor de absorbit la nivel intestinal. Tehnologia de incorporarea a Fierului Sucrosomial® creste toleranta gastrică deoarece fierul protejat in Sucrosome® nu vine in contact direct cu mucoasa gastrointestinală. In acest mod, toleranta gastrică este crescută si sunt evitate tulburările gastrointestinale care apar de obicei la administrarea suplimentelor cu fier.
Sideral picaturi pentru copii este un supliment alimentar cu Fier Sucrosomial® (Sideral® r.m.) recomandat pentru compensarea deficitelor nutritive ale copiilor sau in perioadele in care organismul copilului are o nevoie crescută de fier. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor. Fierul Sucrosomial® (Sideral® r.m.) continut in Sideral picaturi pentru copii, trece nemodificat prin stomac si este absorbit direct la nivelul intestinului. In acest mod, toleranta gastrică este crescută si sunt evitate tulburările gastrointestinale care apar de obicei la administrarea suplimentelor cu fier.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
10 picături pe zi (egal cu 1 ml soluție) sau după cum v-a recomandat medicul. Folosiți pipeta dozatoare din ambalajul produsului. Poate fi administrat direct în gura copilului sau divolvat în jumătate de pahar de apă sau în orice alt lichid la temperatura camerei.
34897

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!