Vitamina C 1000mg x 30 cpr

Vitamina C 1000mg x 30 cpr

LAB. REMEDIA ROMANIA
11,71 lei
Cu TVA

Descriere

Vitamina C contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar, a sistemului osos, a sistemului nervos şi la menţinerea sănătăţii psihice. Protejează celulele impotriva stresului oxidativ, reduce oboseala şi extenuarea organismului, creşte absorbţia fierului. Contribuie la formarea colagenului pentru funcţionarea normală a tegumentelor şi la sănătatea gingiilor, a pielii şi a dinţilor.
Compozitie/comprimat: Vitamina C / acid ascorbic – 100 mg
Administrare: 1 comprimat masticabil pe zi (se dizolvă lent in gură sau se mestecă).
Caracteristici si efecte:
Vitamina C sau acidul ascorbic face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile. Molecula de vitamina C este compusă din carbon, hidrogen si oxigen. Vitamina C reprezintă catalizatorul tuturor reactiilor vitale. Combate eficient toti agentii patogeni, si mai ales radicalii liberi, responsabili de imbătranirea organismului.
Vitamina C este un apărător eficient al tineretii. Lipsa vitaminei C determină sangerări ale gingiei, răceli dese, varice, hemoroizi, inflamarea mucoaselor, surplus de greutate, oboseală persistentă, nervozitate, stare depresivă, riduri, căderea părului, dificultate de concentrare. Vitamina C este absorbită repede si usor in sange si celule. Intr-un organism sănătos leucocitele sunt pline cu molecule de vitamina C, fiind inarmate pentru lupta cu microbii. Vitamina C nu este toxică, iar supradoza este imposibilă. Surplusul se elimină prin urină in 24 de ore.
Vitamina C nu poate fi sintetizată de către organismul uman si de aceea, necesarul trebuie asigurat din alimente, inclusiv suplimente nutritive.

Detalii ale produsului

15297

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!