Test Sarcina Banda Bulk, Minut

Test Sarcina Banda Bulk, Minut

Minut
1,74 lei
Cu TVA

Descriere

Mod de utilizare test de sarcina tip caseta
Colecteaza urina intr-un vas curat si uscat si incepe efectuarea testului. Folosind pipeta, colecteaza din recipient urina, apoi pune 3-4 picaturi in compartimentul de test (S).
Citeste rezultatul dupa 5 minute, dar nu-l interpreta mai tarziu de 10 minute. Testul poate fi facut in orice perioada a zilei.
Daca rezultatul este invalid repeta testul dupa 24 de ore.
Nivelul hormonului HCG poate fi depistat dupa 7 zile de la concepere, concentratia acestuia continuand sa creasca pana la 100 mlU/ml in prima zi a lipsei ciclului menstrual, acest test putand detecta in urina concentratii mici de numai 20mlU/ml. Rezultatul testului trebuie corelat cu un control la medicul de specialitate.
Precautii speciale
Nu desface testul inainte de a-l folosi!
Nu lasa la indemana copiilor!
A se pastra la temperatura camerei (18 30° C).
Citeste cu atentie prospectul inainte de utilizare.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Colecteaza urina intr-un vas curat si uscat.Introdu testul in vas pana la nivelul sagetilor indicatoare, timp de 15-20 secunde, apoi aseza-l pe o suprafata plana si uscata.Citeste rezultatul dupa 5 minute, dar nu-l interpreta mai tarziu de 10 minute.
Ambalare
1 buc
12991

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!