Veroval compact - tensiometru pentru brat
Veroval compact - tensiometru pentru brat
Veroval compact - tensiometru pentru brat
Veroval compact - tensiometru pentru brat
Veroval compact - tensiometru pentru brat
Veroval compact - tensiometru pentru brat
Veroval compact - tensiometru pentru brat
Veroval compact - tensiometru pentru brat

Veroval compact - tensiometru pentru brat

PAUL HARTMANN AG
209,44 lei
Cu TVA

Descriere

Veroval® compact
Tensiometru de brat complet automat, simplu de utilizat. Masurare confortabila si precisa Detecteaza bataile neregulate ale inimii    Sistem semafor pentru valorile dumneavoastraPrecizia de masurare a Tensiometrului Veroval® este recunoscuta si dovedita prin Sigiliul de Calitate oferit de Societatea Europeana de Hipertensiune (ESH).Valorile permanent ridicate ale tensiunii arteriale cresc cu mult riscul de apariţie a altor probleme de sănătate. Consecinţele asupra organismului, precum infarctul miocardic, accidentele vasculare cerebrale şi leziunile organice, se numără printre cele mai frecvente cauze de mortalitate in intreaga lume. Prin urmare, controlul zilnic al tensiunii arteriale reprezintă o măsură importantă prin care vă puteţi proteja de aceste riscuri. Pozitionarea manseteiPoziţionarea manşetei Inainte de a poziţiona manşeta, introduceţi dispozitivul de conectare a manşetei in mufa pentru manşetă de pe partea stangă a aparatului. Nu strangeţi, presaţi sau răsuciţi furtunul manşetei prin acţiune mecanică. Măsurarea trebuie efectuată pe braţul gol. Dacă manşeta este complet desfăcută, introduceţi capătul manşetei prin brida din metal, astfel incat să se formeze un laţ. Sistemul de inchidere cu arici trebuie să se afle pe partea exterioară. Furtunul trebuie poziţionat pe mijlocul plicii cotului, orientat inspre palmă. Indoiţi uşor braţul, prindeţi capătul liber al manşetei şi infăşuraţi-l strans pe sub braţ, fixandu-l cu ajutorul sistemului de inchidere cu arici.Efectuarea măsurării
Este indicat să efectuaţi măsurarea intr-un loc liniştit şi in poziţie şezandă, relaxată şi confortabilă. Măsurarea se poate face fie la braţul drept, fie la cel stang. Recomandăm măsurarea la braţul stang. Pe termen lung este indicat să efectuaţi măsurarea la braţul la care se obţin valori mai ridicate. Totuşi, dacă se obţin valori foarte diferite intre cele două braţe, intrebaţi medicul ce braţ să folosiţi pentru măsurare. Măsuraţi mereu la aceeaşi mană şi aşezaţi antebraţul relaxat pe un suport. Recomandăm măsurarea tensiunii arteriale din poziţie şezandă, avand spatele sprijinit de spătarul scaunului. Aşezaţi ambele tălpi pe sol, una langă cealaltă. Picioarele nu trebuie să stea incrucişate. Aşezaţi antebraţul cu palma in sus, relaxat, pe un suport şi asiguraţi-vă că manşeta este poziţionată la inălţimea inimii. Nu vă măsuraţi tensiunea arterială imediat după baie sau după sport. Nu mancaţi, nu beţi şi nu faceţi efort fizic 30 de minute inainte de măsurare. Aşteptaţi cel puţin un minut intre două măsurări. Incepeţi măsurarea numai după poziţionarea manşetei. Apăsaţi tasta START/ STOP . Afişarea tuturor simbolurilor pe ecran, urmată de afişarea orei şi a datei, indică faptul că aparatul a efectuat o testare automată şi este pregătit pentru măsurare.
Verificaţi completitudinea segmentelor de pe afişaj. După circa 3 secunde, manşeta se umflă automat. Dacă această presiune de umflare nu este suficientă sau dacă măsurarea este deranjată, aparatul continuă să pompeze in paşi de 40 mmHg pană la atingerea unei valori superioare, adecvate, a presiunii. In timpul umflării, urcă simultan şi indicatorul rezultatului de pe partea stangă a ecranului. După circa 3 secunde, manşeta se umflă automat. Dacă această presiune de umflare nu este suficientă sau dacă măsurarea este deranjată, aparatul continuă să pompeze in paşi de 40 mmHg pană la atingerea unei valori superioare, adecvate, a presiunii. In timpul umflării, urcă simultan şi indicatorul rezultatului de pe partea stangă a ecranului.

Detalii ale produsului

Ambalare
Cutie cu 1 buc
11590

Recenzii (0)

Nici o recenzie

14 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!