Protectis picaturi x 5ml

Protectis picaturi x 5ml

EWOPHARMA AG ELVETIA
63,96 lei
Cu TVA

Descriere

Picăturile pentru copii BioGaia® ProTectis® sunt un supliment alimentar care contine tulpina brevetată de acid lactic Lactobacillus reuteri Protectis®/™* (L. reuteri DSM 17938) care ajută la restabilirea echilibrului benefic si natural al florei intestinale. Deoarece L. reuteri Protectis® colonizeaza in mod natural tractul digestiv uman, are o capacitate optimă de adaptare pentru a persista si interactiona cu aparatul digestiv uman.
L. reuteri Protectis® a fost testat in cadrul a peste 130 studii clinice si si-a dovedit eficacitatea si siguranta pentru copii in caz de: colici intestinale, regurgitatie, constipatie, diaree, administrarea de antibiotic, durere abdominală functională

Caracteristici:
- Uşor de administrat: 5 picături o dată pe zi
- O doză asigură cel putin 100 milioane de bacterii lactice Lactobacillus reuteri
- Derivă din lapte matern, lipsit de toxine
- Sigur pentru copii, se poate administra incă din prima zi de viată
- Se poate administra pe termen lung
- Gust neutru
- Nu conţine conservanţi
- Nu conţine zahăr, gluten sau lactoză

Detalii ale produsului

Compozitie
100 milioae bacterii probiotice Lactobacillus Reuteri Protectis
Alte ingrediente: ulei de floarea soarelui, ulei de trigliceride cu lant mediu. Nu contine conservanti., Ulei de floarea soarelui, Ulei de trigliceride cu lanț mediu (sâmburi de palmier)
Lactobacillus reuteri DSM 17938

Ambalajul conține un dispozitiv deshidratant (desicant) de culoare albă care prelungește termenul de valabilitate. Dispozitivul desicant este aprobat pentru utilizare în contact direct cu alimente și nu trebuie să fie consumat.
Produsul este ambalat într-o atmosferă protectoare.
Mod de administrare
Doar 5 picături o dată pe zi, asigură doza zilnică recomandată de 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis.

Doză recomandată:

5 picături o dată pe zi (25 doze per sticlă de 5 ml), Utilizați 5 picături o dată pe zi. O doză conține minim 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis și 400 U.I. vitamin D3.
A se agita bine timp de 10 secunde, înainte de fiecare utilizare, pentru a combina culturile de bacterii cu uleiul. Țineţi flaconul la un unghi de 45 de grade, iar picăturile se vor forma încet. Protectis se poate administra cu lingurița, în timpul alăptatului sau adăugat în laptele matern sau formula de lapte praf. Picăturile nu schimbă gustul băuturilor sau alimentelor.
Nu adăugați în băuturi sau alimente fierbinți pentru a nu afecta culturile vii de lactobacili.

Sarcină și alăptare: Produsul poate fi utilizat în timpul sarcinii și alăptării.

Precauții: Nu trebuie depășită doză recomandată. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A se citi p
Ambalare
10 ml
Forma farmaceutica
flacon
2313

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!