Sennalax Plus Carbune, 20 cpr, Biofarm

Sennalax Plus Carbune, 20 cpr, Biofarm

BIOFARM SA ROMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Sennalax contribuie la asigurarea unui tranzit intestial normal. Actiunea extractului de Sena se exercita la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale si se datoreaza unor derivati antrachinonici eliberi, sub influenta florei intestinale, din glicozidele precursoare, continute in produsul vegetal. Miscarile propulsive ale colonului/instestinului subtire sunt stimulate ca urmare a iritatiei mucoasei, precum si a modificarii permeabilitatii acesteai, crescand astfel difuziunea apei si a electrolitilor la nivelul continutului intestinal.

Detalii ale produsului

Compozitie
Un comprimat contine:extract hidroalcoolic uscat 7-12:1 din fructe de Senna (Cassia acutifolia) corespunzator la 20 mg glicozide hidroxiantracenice exprimate in senoside Bcarbune activ 100 mgExcipienti:lactoza monohidratfosfat acid de calciu dihidratamidon pregelatinizatpovidona K30stearat de magneziutalc.
Mod de administrare
Adulti: 1-2 comprimate pe zi, de preferinta seara, la culcare, pentru a obtine un scaun semilichid in cursul diminetii urmatoare.Durata utilizarii se recomanda a fi de maximum 7 zile, pentru a evita fenomenele de obisnuinta sau dependenta.
Ambalare
20 comprimate
8892

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!