Sanohepatic colesterol plus, 60 comprimate,...

Sanohepatic colesterol plus, 60 comprimate, Zdrovit

Zdrovit
25,92 lei
Cu TVA

Descriere

Proprietati:
Colesterolul bun (HDL) provine din două surse – din ficat si alimentatie. Monacolina K este o substantă activă extrasă din drojdia de orez rosu, o moleculă naturală care inhibă producerea de colesterol.
Colina este o vitamină hidrosolubilă care contribuie la eliminarea substantelor toxice si a metabolitilor inutili acumulati in organism inlesnind functiile ficatului. Eficienta acesteia creste prin asociere cu vitamina B12.
Combinatia dintre vitaminele B6&B12 si acidul folic ajută la reducerea oboselii si extenuării, precum si la functionarea normală a sistemului imunitar.

Detalii ale produsului

Compozitie
2 comprimate contin: fitoseroli 800 mg, colina 82,50 mg, monacolina K 2,9 mg, acid folic 200 µg (100%), vitamina B6 1,4 mg (100%*), vitamina B12 2,5 µg (100%*)
Administrare
2 comprimate pe zi inghitite cu suficient lichid.
46056

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Cookie-urile, precum si datele cu caracter personal, sunt importante pentru ca site-ul sa poata functiona in conditii optime. Pentru a va oferi o experienta cat mai buna, foloseste cookies ca sa tina minte faptul ca v-ati inregistrat pe site, sa colecteze statistici anonime, sa va poata oferi functii avansate, precum si sa va livreze continut personalizat de marketing.