Relaxophytol cutie x 30 cps

Relaxophytol cutie x 30 cps

FARMA DERMA SRL
69,43 lei
Cu TVA

Descriere

Supliment alimentar. Ingredientele din compozitia produsului care contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos ( Mg, B6) şi la menţinerea funcţiilor mintale sănătoase ( Roiniţă, Griffonia). Durata utilizării: 15-30 zile pentru a obţine efectul iniţial si 30-90 zile pentru efect de durată.Contraindicatii: copii mai mici de 12 ani, femei insărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibili-
tate la oricare dintre componentele produsului.Avertizări: Nu utilizaţi simultan sau in asociere cu antidepresive si/sau medicamente de calmare. A nu se depăsi doza recomandată pentru consumul zilnic. Datorită naturii ingredientelor, este posibilă o variaţie sau o schimbare a culorii, care nu ar trebui sa fie un motiv de ingrijorare. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dietă variată si echilibrată si un mod de viată sănătos. A nu se lăsa la indemana si vederea copiilor mici.
Condiţii de păstrare: Intr-un loc intunecos si uscat, la 15-25 grade Celsius.

Detalii ale produsului

Compozitie
itrat de magneziu anhidru; extract hidroetanolic 5-9:1 din părţi aeriene de Roiniţă (Melissa officinalis), cu 11 % acid rozmarinic și 19,5% acid hidroxicinamic; capsulă: hidroxipropilmetilceluloză; extract apos 14:1 de Griffonia Simplicifolia, cu 98% 5-HTP/5- hidroxitriptofan; agent de încărcare: celuloză microcristalină; agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal; vitamina B6 /clorhidrat de piridoxină.
Mod de administrare
Două capsule pe zi, împărţite după cum urmează: 1 capsulă la prânz, cu aproximativ o oră înainte de masă și 1 capsulă seara înainte de culcare.
Ambalare
cutie cu 30 capsule
10265

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!