Livuron hepa cutie x 24 cps

Livuron hepa cutie x 24 cps

FARMA DERMA SRL
Ultimele produse in stoc
63,02 lei
Cu TVA

Descriere

ivuron hepa - ajută la buna funcţionare şi refacere a ficatului
Ficatul este cel mai mare organ care este responsabil pentru mai mult de 400 de funcții esentiale in corpul uman.
Acestea includ eliminarea toxinelor, reglarea metabolismului, echilibrul hormonal, termoreglarea, metabolismul carbohidraților, metabolismul proteinelor, depozitarea glicogenului, refacerea rezervelor de sange si vitamine, sinteza proteinelor plasmatice, producerea de substanțe care ajutăla digestie și multe alte procese.
Ficatul influentează activitatea celorlalte organe din corp si este vital pentru supravietuirea acestuia. Datorită pozitiei sale strategice si a caracteristicilor multidimensionale, acest organ este, de asemenea, predispus la multe boli.
Afecţiunile hepatice pot surveni in urma:
• infecţiilor (hepatită)
• consumului de alcool
• administrării de medicamente
• noxelor industriale
• sindromului metabolic
• diabetului zaharat
Stresul oxidativ reprezintă principalul mecanism patologic principal care participă la initierea si progresia afectiunii hepatice. In cadrul acestuia se formează compusi de azot si specii reactive de oxigen precum peroxid de hidrogen, radical hidroxil, radical hidroperoxil si anion superoxid care afectează celulele ficatului.
Organismul detine o serie de agenti in interiorul celulelor care il protejează impotriva stresului oxidativ si afectarea ulterioară a tesutului. Acestea pot fi glutation, S-Adenozil-Metionină, tirodoxină si de asemenea si cateva enzime antioxidante precum superoxid dismutază, catalază, GSH-peroxidază si hemoxigenază -1. Dereglarea echilibrului intre oxidanţi si antioxidanti in organism contribuie la accentuarea stresului oxidativ.POATE FI ACTIVAT PROCESUL DE REFACERE A CELULELOR HEPATICE?
RASPUNSUL ESTE "DA"
S-a constatat faptul că tesutul hepatic are o capacitate mare de regenerare si prezintă un răspuns organizat si controlat al acestui organ la deteriorarea sa, indusă de stresul oxidativ ca urmare a agentilor toxici, substante chimice, traumatisme, infectii sau interventii chirurgicale.
Indicatii: Supliment alimentar care contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
1 capsulă pe zi.
Ambalare
cutie cu 24 capsule
10260

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!