Livecom x 100 tb

Livecom x 100 tb

STAR INTERNATIONAL MED
Stoc epuizat
33,14 lei
Cu TVA

Descriere

Supliment alimentar din plante medicinale ayurvedice care ajuta la imbunatatirea functiilor ficatului si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice, asigurand asftel, metabolizarea corecta a substantelor nutritive. Protejarea integritatii membranei celulare la nivelul structurilor hepatice impiedica patrunderea in celule a unor substante cu risc hepatic datorate unei alimentatii dezechilibrate, consumului de alcool, medicamentelor hepatotoxice sau drogurilor. Sustine procesul de secretie biliara hepatica si evacuarea normala a bilei din vezica biliara contribuind astfel la digestia grasimilor si la mentinerea nivelului normal al colesterolului si lipidelor din sange. Sustine procesul de detoxifiere cu eliminarea deseurilor metabolice si toxinelor din organism prin mentinerea unui ficat sanatos is a unui tranzit intestinal normal. Fitonutrientii contribuie la reducerea radicalilor liberi, celulele hepatice fiind astfel protejate de stresul oxidativ si procesele degenerative.

Detalii ale produsului

Compozitie
Ingrediente / tableta:Picorrhizakurroa - 100 mgPhyllanthus urinaria - 100 mgEclipta alba - 100 mgAndrographis paniculata - 100 mgPiper longum - 25 mgMandur bhasma (fier) - 25mgguma acacia - 50 mg.
Mod de administrare
Copii 5-14 ani: cate 1-2 tablete pe zi.adulti:cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.A se administra cu 30 de minute inainte de masa.
Ambalare
100 tablete
13846

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!