Aspasia collagen beauty x28flacoane

Aspasia collagen beauty x28flacoane

Zdrovit
122,25 lei
Cu TVA

Descriere

Aspasia Collagen Beauty completează dieta cu ingrediente esentiale pentru reactivarea formării de colagen si acid hialuronic, necesare pentru a reinnoi aspectul pielii, părului si unghiilor.
Aspasia Collagen Beauty este un complex special de colagen, acid hialuronic, imbogătit cu vitaminele c si e, zinc si biotină, sub formă de fiole cu solutie gata preparată, pentru o utilizare facilă si mereu la indemană.
Colagenul lichid din Aspasia Collagen Beauty nu este pur si simplu absorbit de piele, asa cum se intamplă atunci cand se utilizează creme/seruri cu continut de colagen. In schimb, acesta este absorbit de intestinul subtire pentru ca organismul să beneficieze direct si eficient de proprietătile sale benefice.
Compozitie:
- Acid hyaluronic - 10 mg
- Vitamina C - 80 mg
- Biotină - 50 µg
- Vitamina E - 10 mg
- Zinc - 10 mg
Colagenul este o proteină naturală din organism si reprezintă aproximativ 30% din toate proteinele celulare. Acesta ajută la cresterea elasticitătii pielii, sprijinind astfel atenuarea ridurilor si a liniilor subtiri.
Acidul hialuronic este o substantă care se găseste in mod natural in corpul uman, fiind un hidratant biologic al pielii. Aproximativ 50% din acidul hialuronic este concentrat la nivelul pielii, dar scade odată cu varsta.
Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, ceea ce ajută implicit, la mentinerea elasticitătii si tonusului pielii. De asemenea, contribuie la protejarea celulelor (inclusiv ale pielii) impotriva stresului oxidativ.
Biotina contribuie la mentinerea sănătătii pielii si părului.
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Zincul contribuie la mentinerea sănătătii pielii si la metabolismul normal al acizilor grasi.

Detalii ale produsului

Compozitie
Acid hyaluronic - 10 mg - Vitamina C - 80 mg - Biotină - 50 µg - Vitamina E - 10 mg - Zinc - 10 mg
10048

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!