Alpecin hybrid sampon x 250ml

Alpecin hybrid sampon x 250ml

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
30,35 lei
Cu TVA

Descriere

Efect de hidratare: samponul are o formulă cu actiune blandă pentru scalp sensibil si uscat, cu prurit. Hidratează si calmează scalpul. Prin actiunea Alpecin Hybrid pot fi contracarate senzatii cum ar fi: pruritul si mătreata uscată cauzate de un scalp uscat.
Efect energizant: Ingredientul energizant reprezentat de cafeină stimulează rădăcinile firelor de păr si previne căderea părului din cauze ereditare.
Pruritul – o problemă a scalpului uscat si sensibil
Mai mult de unul din patru bărbati suferă din cauza unui scalp sensibil. Prurit, uscăciune, roseată sau senzatie de "piele care tine” – scalpul reactionează foarte rapid, in functie de predispozitia fiecăruia.
Cauza poate fi o activitate scăzută a glandelor sebacee, care compromite echilibrul natural al scalpului. Acest lucru are drept rezultat un scalp uscat, sensibil.
Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo a fost creat ca o posibilă solutie a acestei probleme. Samponul curătă părul cu blandete, hidratează si calmează scalpul. Mai mult decat atat, energizantul, reprezentat de cafeina din formula samponului, stimulează rădăcinile. Aceasta fortifică rădăcinile părului si previne căderea sa din cauze ereditare.

Detalii ale produsului

Compozitie
AquaSodium Laureth SulfateSodium Myreth SulfateLaureth-2Sodium ChloridePanthenolDisodium Laureth SulfosuccinateSodium Lauroyl GlutamateCafeinePEG-120 Methyl Glucose Dioleate Hydrolyzed Wheat ProteinCitric AcidPropylene GlycolAllantoinCoco- GlucosideGlyceryl OleatePEG-40 Hydrogenated Castor OilDisodium EDTAZinc PCANiacin
Mod de administrare
Lăsați șamponul să acționeze pe scalp 2 minute, zilnic, interval de timp de la aplicare până la clătire.
Ambalare
Flacon de 250 ml
15968

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!