Anthelios oil cont AP 50+ x 50ml, La Roche-Posay

Anthelios oil cont AP 50+ x 50ml, La Roche-Posay

LA ROCHE-POSAY LABORAT FRANCE
108,11 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Ingrediente
AQUA / WATER ●ALCOHOL DENAT. ●TRIETHYL CITRATE ●DIISOPROPYL SEBACATE ●SILICA ●BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE ●ETHYLHEXYL SALICYLATE ●ETHYLHEXYL TRIAZONE ●BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ●GLYCERIN ●PROPANEDIOL ●C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER ●C12-15 ALKYL BENZOATE ●SODIUM CITRATE ●METHOXYPROPYLAMINO CYCLOHEXENYLIDENE ETHOXYETHYLCYANOACETATE ●PERLITE ●TOCOPHEROL ●CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE ●ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER ●BIXA ORELLANA SEED EXTRA
Ingrediente si inovatie
Protecție de ultimă generație împotriva radiațiilor Ultra-Lungi. Cu noul filtru Mexoryl 400, protejează împotriva UVA Ultra-Lungi [380-400nm], care sunt imperceptibile și dăunătoare, reprezentând 30% din totalul radiațiilor UV ce impactează pielea noastră pe durata întregului an.

Tehnologia Oil-Control
AirliciumTM: micro-particule matifiante ce absorb imediat excesul de sebum și ajută la ținerea sub control a surselor de luciu (sebum, transpirație, umiditate), pentru a reduce usebumul pielii zi după zi.

Ultra Rezistență. Protecție UV rezistentă la apă, transpirație și nisip.
Ultra Invizibil. Textură ușoară cu un aspect invizibil pe piele. Non-grasă. Fără urme albe.
Recomandare
Ten sensibil mixt-gras. Exces de sebum
Instructiuni de utilizare
O cantitate de produs de dimensiunea unei perle pentru fiecare zonă. Aplicați pe față și gât.
Aplicați produsul chiar înainte de a va expune la soare. Reaplicați frecvent și generos pentru a menține protecția, în special după înot, transpirat sau uscat cu prosopul. Supra-expunerea la soare este periculoasă. Nu expuneți beblușii și copiii mici în lumina directă a soarelui. Nu vă expuneți prea mult timp la soare, chiar și atunci când folosiți un produs de protecție solară pentru că acesta nu oferă o protecție 100%.
46731

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!