Topfer Bio Kinder Organic Follow-on x 500 g

Topfer Bio Kinder Organic Follow-on x 500 g

TOPFER GMBH GERMANIA
58,47 lei
Cu TVA

Descriere

Laptele praf Topfer Bio Kinder este destinat copiilor de la varsta de un an (12 luni). Topfer Bio Kinder prezinta un adaos de minerale precum fierul, iodul, zincul dar si de vitamine esentiale cresterii si dezvoltarii armonioase a copilului.
Beneficii:
- asigura minerale valoroase, cum ar fi fierul, iodul si vitamina D, precum si un continut potrivit de proteine care sunt importante pentru copilul Dvs.
- contine vitamina D pentru dezvoltarea oaselor, dar si iod si fier pentru dezvoltarea cognitiva (in conformitate cu legea)
- contine culturi Bifidus de inalta calitate
- indeplineste cei mai exigenti parametrii calitativi si corespunde noilor cerinte in domeniul alimentatiei
- este produs conform standardelor Comisiei Europene privind produsele organice

Detalii ale produsului

Compozitie
Lapte degresatpraf de zer partial demineralizatulei de palmierulei de rapitaulei de floarea-soareluimaltodextrina lapte praf degresatcitrat de calciufosfat de calciuclorura de potasiucitrat de sodiucarbonat de calciu fosfat de magneziuvitamina Clactat de fiervit.Eculturi de bifidobacterii (B.breve, B. bifidum, B.infantis, B.longum) sulfa
Mod de administrare
Fierbeți cantitatea necesară de apă și lăsați-o să se răcească până la aproximativ 40 ° C- 50 ° C. Puneți jumătate din apă în sticlă - înainte de utilizare, asigurați-vă că sticla și tetina au fost sterilizate corespunzator. Turnați cantitatea de Topfer Bio 2 prevăzută in tabel. Pentru o dozare corespunzătoare se va nivela cantitatea de lapte praf din lingurița gradată. Închideți sticla și agitați puternic. Adaugati restul de apă fiartă și agitați din nou puternic Lăsaț
18521

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!