Aptamil junior Nutri-biotik 1+ x 800g

Aptamil junior Nutri-biotik 1+ x 800g

NUTRICIA OLANDA
62,80 lei
Cu TVA

Descriere

Echipa noastra de oameni de stiinta, printre care si experti in imunologie, a dezvoltat formula de lapte Aptamil® NUTRI-BIOTIK™ 1 ce combina nutrienti esentiali varstei, precum unele dintre vitaminele prezente in mod natural si in laptele matern*, cu descoperirile stiintifice NUTRICIA.
DE CE SA ALEGI FORMULA DE LAPTE PRAF APTAMIL® NUTRI-BIOTIK™ 1?
Chiar si dupa varsta de un an, copilul tau are nevoi nutritionale specifice. La NUTRICIA, ne dedicam misiunii noastre de a intelege secretele laptelui matern, cea mai buna nutritie pentru imunitate. Concentram toata cunoasterea noastra in formulele de lapte pentru copii de varsta mica Aptamil® NUTRI-BIOTIK™ care sustin sistemul imunitar* si dezvoltarea*** copilului tau.
Societatea Romana de Pediatrie recomanda 2 canute de Aptamil® NUTRI-BIOTIK™ 1 pe zi pentru o dezvoltare armonioasa. 500 ml pe zi de Aptamil 1, alaturi de o dieta echilibrata, acopera mare parte din necesarul zilnic de vitamine ?i minerale. Consulta intotdeauna medicul pediatru curant in legatura cu nevoile nutritionale ale copilului tau.

Detalii ale produsului

37457

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!