Silimarem 1000mg x 30 cps

Silimarem 1000mg x 30 cps

LAB. REMEDIA ROMANIA
13,93 lei
Cu TVA

Descriere

Silimarina, prin actiunea sa antioxidantă, ajută la protejarea membranelor celulare la nivelul celulelor hepatice impotriva radicalilor liberi si a substanţelor hepatotoxice (alcool, substanţe chimice toxice/tetraclorura de carbon, metale grele). Silimarina intervine in producerea enzimelor implicate in sinteza de proteine, sustinand procesele de regenerare a celor lezate şi de producerea de noi celule hepatice.

Fosfatidilcolina este o substanţă vitală pentru celulele organismului. La naştere şi in primii trei ani de viaţă, concentraţia de fosfatidilcolină in membranele celulare ajunge la 90%. Ulterior scade şi ajunge la numai 10% in cazul persoanelor in varstă. De aceea, specialiştii spun că un aport constant de fosfatidilcolină ar incetini procesele de degradare celulară. Din fosfatildicolină, organismul sintetizeaza colină, o vitamină din complexul B, prezentă in fiecare celulă a ficatului. Prin urmare, un aport optim de fosfatidilcolină contribuie la menţinerea funcţiei normale a ficatului – centrul de detoxifiere al organismului. Fără colină, grăsimea se acumulează in ficat şi ii blochează funcţionarea. Persoanele cu deficit de colină prezintă tulburări de funcţionare a ficatului şi a rinichilor. De asemenea, deficitul de fosfatidilcolină conduce la un nivel crescut de colesterol.

Detalii ale produsului

Compozitie
Extract hidroalcoolic uscat din fructe de Armurariu – (Silybum marianum), corespunzător la 1000 mg fructe de Armurariu - 250 mg, Epikuron (cu un conținut de 24 % Fosfatidilcolină) - 100 mg.
Mod de administrare
1 capsulă de 2 ori pe zi, după masă, în cure de cel puțin 3 luni.
Ambalare
30 capsule
10823

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!