Gh3 mini deo antiperspirant sensitive x 40 ml

Gh3 mini deo antiperspirant sensitive x 40 ml

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Produsele antiperspirante Gerovital H3 prof.dr. Ana Aslan au fost concepute intr-o formulare blandă, de tip emulsie, care respectă atat pielea delicată a axilelor, oferind o protectie de lungă durată impotriva mirosurilor neplăcute ale transpiratiei cat si materialele hainelor pe care nu lasă urme albe sau galbene.
Eficienta deodorizantă crescută este asigurată printr-un mecanism complex in care sunt asociate actiunile a trei ingredienti activi:
Sărurile de aluminiu care reglează procesul transpiratiei in zona axilară prin formarea unor hidroxi-geluri care blochează partial canalele sudoripare;
Citrofolul® , un ingredient organic, care inhibă descompunerea enzimatică a componentelor nemirositoare ale transpiratiei, fără distrugerea bacteriei implicate in proces;
Vitamina E, cu actiune antioxidantă care impiedică procesle de autooxidare ale compusilor nesaturati ai transpiratiei.
Parfumurile proaspete, delicate, balsamice te invăluie si iti dau o senzatie de prospetime naturală.Un parfum floriental in care notele orientale din bază, apartinand lemnului de santal, vetiverului, musk-ului si ambrei sunt intensificate de răsini dulci, vanilie si tonka. Condimente de tipul coriandrului, cuisoarelor, cardamonului, gingerului si piperului adaugă vibratie la nota pudrată din flori albe-senzuale de irisi, trandafiri, iasomie si lăcrimioare din inima parfumului. Frezia, bergamotele si mandarinele incoronează acest parfum.

Detalii ale produsului

11317

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!