• -21%
La Roche-Posay effaclar ser ultra concentrat...

La Roche-Posay effaclar ser ultra concentrat exfoliant zilnic pentru ten cu tendinta acneica, 30ml, La Roche-Posay

LA ROCHE-POSAY LABORAT FRANCE
145,95 lei 184,75 lei -21%
Cu TVA
Reducere valabilă încă:

Descriere

La Roche-Posay effaclar ser ultra concentrat exfoliant zilnic pentru ten cu tendinta acneica, 30ml

Formula nu necesita clatire si confera pielii un aspect proaspat, curat si purificat. Reprezentand echilbrul perfect dintre exfoliere si calmare, Effaclar Serum Ultra Concentrat deblocheaza porii de acumularea de sebum, reduce semnele si imperfectiunile severe, zi dupa zi.

Obtine un ten purificat cu La Roche-Posay Effaclar Serum ultra concentrat exfoliant, 30 ml

La Roche-Posay Effaclar Serum ultra concentrat exfoliant, 30 ml este special conceput pentru pielea matura, cu tendinte acneice. Acesta contine acizi exfolianti, care calmeaza si totodata elimina reziduurile de pe piele, fara a fi nevoie de clatire. Pentru cele mai bune rezultate, utilizeaza-l zilnic. Produsul contine un complex de trei acizi, care ajuta la regenerarea pielii si purificarea porilor. Compozitia de vitamina B3 calmeaza iritatiile si estompeaza petele. Nu lasa senzatie lipicioasa dupa aplicare. 

Exfoliere si calmare cu un singur produs

Inainte de a utiliza La Roche-Posay Effaclar Serum ultra concentrat exfoliant, 30 ml, purifica fata cu un demachiant sau un toner. Apoi aplica Effaclar Serum pe toata fata si maseaza delicat. Ideala este utilizarea seara, inainte de culcare. Dupa folosiri repetate, vei observa ca tenul este matifiat, fara pori vizibili sau alte imperfectiuni. Achizitioneaza online produsul, la un pret accesibil.

Ingrediente La Roche-Posay Effaclar Serum ultra concentrat exfoliant:

Aqua / Water Alcohol Denat. Propanediol Glycolic Acid Niacinamide Dimethyl Isosorbide Pentylene Glycol Salicylic Acid Sodium Hydroxide Peg-60 Hydrogenated Castor Oil Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid Citric Acid Peg-30 Glyceryl Cocoate Capryloyl Salicylic Acid Biosaccharide Gum-1 Maltodextrin Phytic Acid Polyquaternium-10 Parfum / Fragrance

Mod de utilizare La Roche-Posay Effaclar Serum ultra concentrat exfoliant:

Ser cu textura lejera pentru a facilita absorbtia rapida in piele si aplicarea zilnica. Textura non-grasa, non-lipicioasa. Aplicati pe intreaga fata, seara. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta. Utilizati in asociere cu un produs de protectie solara zilnica (cel putin SPF15). Nu aplicati pe rani deschise.

Prezentare:  30ml.

Detalii ale produsului

36255

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!