ThermaCare comprese calde pt...

ThermaCare comprese calde pt gat/umar/incheietura mainii x 2buc

ANGELINI PHARMA
25,75 lei
Cu TVA

Descriere

ThermaCare® sunt comprese cu autoincalzire concepute pentru ameliorarea durerilor musculare si/sau articulare asociate cu suprasolicitare, tensiune musculara, entorse si artrita.
Ajuta la imbunatatirea mobilitatii. Ameliorareaza durerea pana la 16 ore.Dacă aveti peste 55 ani: Riscul de arsură creste odată cu varsta. Dacă aveti peste 55 ani, purtati ThermaCare peste imbrăcăminte si nu il purtati in timp ce dormiti.
Acest produs poate provoca arsuri. Controlati frecvent pielea in timpul folosirii. Dacă observati o iritatie sau o arsură, indepărtati produsul imediat.
Adresati-vă medicului inainte de a il utiliza dacă aveti diabet, circulatie deficitară, boli de inimă, artrită reumatoidă sau sunteti insărcinată.

Detalii ale produsului

Beneficii
- comprese cu autoîncălzire concepute pentru ameliorarea durerilor musculare și/sau articulare asociate cu suprasolicitare, tensiune musculară, entorse și artrită;- ajută la îmbunătățirea mobilității; - contribuie la ameliorarea durerii până la 16 ore; - ajută la îmbunătățirea mobilității. - fără substanțe medicamentoase; - ușor de folosit, comod și discret.
Administrare
1.Deschideți ambalajul imediat înainte de a folosi produsul. S-ar putea să dureze 30 minute până când ThermaCare atinge temperatura terapeutică. 2. Aplicați produsul peste zona dureroasă cu partea mai închisă la culoare pe piele. Dacă aveți peste 55 ani, purtați produsul peste îmbrăcăminte, nu direct pe piele. 3. Nu utilizați mai mult de 8 ore într-o perioadă de 24 de ore.
Tip actionare
Termica
46106

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!